Σελίδες

10 Ιαν 2009

Από δικά μας λιμάνια ο εξοπλισμός στο Ισραήλ?


Καταδικάζουμε τους βομβαρδισμούς αλλά...από δικά μας λιμάνια ο εξοπλισμός του Ισραήλ!
πηγή: Άνεμος

Για όλους εκείνους που σιωπούν έχω μόνο μια ερώτηση να κάνω: τι θα έκαναν αν αυτά τα όπλα φτιάχνονταν για να στοχεύσουν τα δικά τους παιδιά; Ακολουθεί το άρθρο της Ναυτεμπορικής.



Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση και να απαντήσει για την είδηση που μεταδίδουν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, ότι μέσω του λιμανιού του Αστακού γίνεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ανεφοδιασμός του Ισραηλινού στρατού.

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ επισημαίνοντας παράλληλα ότι "υπάρχουν συμφωνίες Ελλάδας – ΗΠΑ, που μετατρέπουν τα ελληνικά λιμάνια σε σταθμούς ανεφοδιασμού πολεμικών μηχανών που μακελεύουν τους λαούς".

Ζητά επίσης από τον ελληνικό λαό να κλιμακώσει την πάλη του για να κλείσουν οι ΝΑΤΟϊκές και Αμερικανικές βάσεις που βρίσκονται στη χώρα μας με ευθύνη των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Για το ίδιο θέμα, ο ΣΥΝ αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως "εάν αληθεύουν οι πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία περί ανεφοδιασμού του ισραηλινού στρατού από τις ΗΠΑ μέσω ελληνικών λιμανιών, τότε η ελληνική κυβέρνηση είναι υπόλογη διότι υιοθετεί μια στάση ενεργής διευκόλυνσης προς το Ισραήλ. Περιμένουμε την άμεση διάψευση ή επιβεβαίωση της είδησης από την κυβέρνηση".

πηγή: Ναυτεμπορική