Σελίδες

18 Φεβ 2009

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ





Από την Άννα Φρανκ ως την πρώτη ακτινογραφία γυναίκας το 1896. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Διατυπώστε ελεύθερα ερωτήσεις και απορίες για οποιοδήποτε αντικείμενο. Εσείς ρωτάτε και όσοι γνωρίζουν απαντούν. Η υπηρεσία της Yahoo είναι δωρεάν και περιορίζεται στην αγγλική γλώσσα. Εξαιρετικά πρακτικό εργαλείο, ιδίως για μαθητές.

Με την εφαρμογή Google Books μπορείτε να ξεφυλλίσετε ξενόγλωσσα βιβλία και να πάρετε γεύση αν σκοπεύετε να τα αγοράσετε. Για τους λάτρες του ξενόγλωσσου βιβλίου η ποικιλία είναι πραγματικά μεγάλη. Δημοσιεύονται δειγματοληπτικά ορισμένες σελίδες του βιβλίου πυ συνήθως αποτελούν ένα σημαντικό μέρος του. Επίσης, αν είστε συγγραφέας ή εκδότης μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανεβάσετε δείγματα από τα βιβλία σας σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας. Το Photobucket είναι από τα αγαπημένα μου κυρίως επειδή δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να ανεβάσει πολλές φωτογραφίες μαζί με μια κίνηση. Εναλλακτικά, προτείνω το Picasa ιδιαιτέρως αν έχετε ήδη λογαριασμό blog στο blogspot.com. Χρησιμοποιείστε τον ίδιο κωδικό της google και βρείτε συγκεντρωμένες στο Picasa όλες τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει στο μπλογκ σας!

Ένα αρκετά ενδιαφέρον εργαλείο επεξεργασίας αρχείων Pdf μέσω διαδικτύου

Blogger Templates
Έχετε blog με κατάληξη blogspot.com? Το γνωρίζετε ότι μπορείτε να αλλάξετε ριζικά την εμφάνιση του ιστολογίου σας εφαρμόζοντας ένα νέο template? Πολλοί εθελοντές σχεδιαστές (web designers) έφτιαξαν εναλλακτικές μορφές τις οποίες μπορείτε να υιοθετήσετε. Για αρχή σας προτείνω να ξεφυλλίσετε την gallery του btemplates.com.

Blogger Widgets
Προσθέστε Label Clouds στο Blog σας. (Σε λογαριασμό Blogger).

Η παραπάνω πρώτη ενδεικτική λίστα
Δημοσίευση ανάρτησης
ανταποκρίνεται στο κουμπί "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ". Κατά καιρούς θα εμπλουτίζεται με ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες. Όποιες προτάσεις ευπρόσδεκτες.

2 σχόλια:

THEPOS είπε...

Αγαπητέ φίλε
καταπληκτικό το κομμάτι για τα tamplates.
Δυστυχώς θα γίνω δυσάρεστος με το θέμα του ημερολογίου της Άννα Φρανκ.Είναι γνωστό ότι αν μη τι άλλο αμφισβητείτε η γνησιότητά του ως και η ύπαρξη της.Οι Ολλανδοί την έχουν κάνει βιομηχανία και κερδίζουν εκατομμύρια αλλά εμείς γιατί;

Ανώνυμος είπε...

www.jaba.gr
Πρόκειται για μια ενημερωτική πύλη με δωρεάν εκδηλώσεις, δωρεάν SMS, δωρεάν αξιοθέατα, δωρεάν διαγωνισμούς, δωρεάν δείγματα προϊόντων και άλλα πολλά.