Σελίδες

19 Ιουλ 2009

Maria Teety - Ένα εξαιρετικό blog

Maria Teety: " ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ!!"

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ!! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
mariatweety.blogspot.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

ΦΟΙΒΟΣ

Panagiotis Peteinatos είπε...

Αγαπητέ Φοίβο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Η ποιότητα στο διαδίκτυο είναι ζητούμενο και η προσπάθεια της Μαρίας στο mariatweety.blogspot.com είναι παραδειγματική. Είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα χρόνια το Blog της Μαρίας θα γίνει θέμα συζήτησης στον ελληνικό ιατρικό χώρο.

Στο εξωτερικό υπάρχει το κίνημα ηλεκτρονικών ασθενών (e-patients) και τα πρώτα συμπεράσματα είναι εντυπωσιακά. Σε πρακτικό επίπεδο η ψυχολογική συμπαράσταση των ασθενών αποδείχθηκε πολύ σημαντική. Επίσης έχουν ήδη αναφερθεί τα πρώτα περιστατικά που σώθηκαν ζωές επειδή ασθενείς ήρθαν σε επικοινωνία μεταξύ τους μέσω διαδικτύου και κατάφεραν να εντοπίσουν λάθη ιατρών ως προς τη διάγνωση και τη θεραπευτική αγωγή. Επειδή ασχολούμαι με τον χώρο της υγείας (φοιτητής Ιατρικής) αισθάνομαι πολύ τυχερός που η γενιά μου θα χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο ως ανοιχτό μέσο επικοινωνίας γιατρών-ασθενών-πολιτικών-πολιτών κλπ. Στα ιατρικά φόρουμ του εξωτερικού μιλάνε για τον ερχομό μιας νέας γενιάς συμμετοχικής ιατρικής!

Ανώνυμος είπε...

TOULAXISTO ESEIS TA NEA PAIDIA H ETSI 8ELW NA PISTEUW DHLADH, 8A DWSETE TON ORKO SAS STON IPPOKRATH KAI 8A ISXEI.

KALH SYNEXEIA STH ZWH SOU FILE MOU KAI 8A TA LEME

FOIVOS

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά πολύ αξιόλογο και συγκλονηστικό μπλόγκ. Είναι απο αυτές τις στιγμές που δεν ξέρω τι να πώ τι να κάνω. Άν υπάρχει τρόπος να βοηθείσουμε και γνωρίζεις κάτι περισσότερο πές μασ φίλε μου

Σάντρα

Panagiotis Peteinatos είπε...

Κρίνοντας από τα δεδομένα του εξωτερικού γνωρίζω πως η ενθάρρυνση μέσω διαδικτύου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Τώρα το τι περισσότερο μπορούμε να προσφέρουμε μέσω διαδικτύου ως συνάνθρωποι, συνασθενείς ή γιατροί είναι ένα ερώτημα που με στοιχειώνει τους τελευταίους μήνες, γι'αυτό και το μελετάω. Μια πρώτη βιβλιογραφία έχει συλλεχθεί στην ιστοσελίδα του e-patients.net αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Ανώνυμος είπε...

μεγάλη σιωπή, απέραντος πόνος στη ψυχή μου και πολλά δάκρυα στέκοντας μπροσά σε αυτό το ιστολόγιο αυτού του όμορφου κοριτσιού

ευχαριστούμε που μας το έδειξες