Σελίδες

26 Φεβ 2010

Η σοφότερη απόφαση της μεταπολίτευσης

Εξαιρετικό άρθρο από τον Γιώργο Κρόγια


Μεγάλος παίχτης. Παραδεχτείτε το.

Βάλτε στην θέση του Γιώργου, τον ανύπαρκτο διεθνώς, πρώην Πρωθυπουργό. Φανταστείτε να είχε το πηδάλιο της χώρας ο κουρασμένος σε αυτή την κρίσιμη περίοδο...

Κακά τα ψέματα, με τις κινήσεις του ο Γιώργος, προσπαθεί να μετασχηματίσει την αρνητική εικόνα της χώρας λόγω οικονομίας (και όλοι ξέρουμε ποιος την οδήγησε εδώ) σε θετική προβολή μιας χώρας που αντιλαμβάνεται τα λάθη της και είναι αποφασισμένη να τα διορθώσει.
Και σε αυτό το πλαίσιο παίζει όλα του τα χαρτιά.
Και επειδή η "Ελλαδίτσα", ό,τι και να λένε οι έξω, τους ενδιαφέρει πολύ και τους καίει, όταν αρχίζει να παίζει μπάλα, φέρνει αποτέλεσμα.
Και όταν αυτή η "Ελλαδίτσα" εκπροσωπείται από ένα πρόσωπο που δεν αισθάνεται κανένα κόμπλεξ απέναντι σε κανένα διεθνή πολιτικό, οι προσκλήσεις αρχίζουν να πέφτουν βροχή...

Ένα είναι σίγουρο. Ό,τι κι αν γίνει, όσα κι αν τραβήξουμε, όλοι ξέρουμε πως ο Γιώργος έδωσε και δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την χώρα του, για να γλυτώσει όσα περισσότερα μπορεί για εμάς και το μέλλον μας.

Ο Ελληνικός λαός, τον Οκτώβρη του 2009, πήρε ίσως την σοφότερη απόφαση της μεταπολίτευσης. Παρέδωσε τα ηνία της χώρας σε έναν μεγάλο παίχτη.

Ευτυχώς
πηγή: antikrogias.blogspot.com